Humor Definitions | Funny Sentences

1. What is height of Fashion?

Ans : Dhoti with a zip .

2. What is height of Secrecy?

Ans : Offering blank visiting cards.

3. What is height of Active laziness?

Ans : Asking for a lift to house while on a morning walk.

4. What is height of Craziness?

Ans : Getting a blank paper Xeroxed.

5. What is height of Forgetfulness?

Ans : Seeing the mirror and trying to recollect when you saw him / her last.

6. What is height of Stupidity?

Ans : A man looking through a keyhole of a glass door.

7. What is height of Honesty?

Ans : A pregnant woman taking one and a half ticket.

8. What is height of Suicide?

Ans : A dwarf jumping from the footpath on the road.

9. What is height of De-hydration?

Ans : A cow giving milk powder.

10. What is Height of Kanjoosi?

Ans : Miser’s house has caught fire and he is giving miss calls to the Fire brigade

Comments

comments

Tags:,

Add a Comment